top of page
סדנת בישול לקבוצות-6 .webp

הזמינו סדנת בישול ליום הולדת

מחפשים הפעלת יום הולדת מיוחדת, שמחה ובלתי נשכחת?

אנחנו כנראה צריכים לדבר!

צרו עמנוו קשר, ונתפור לכם את האירוע המושלם!

מתכון לפסטה שילדים אוהבים

צריכים לתקתק ארוחת ערב? אתם צריכים מתכון לפסטה שילדים אוהבים! כך תכינו פסטה ברוטב עגבניות במינימום זמן ומקסימום טעם


מתכון לפסטה שילדים אוהבים - פסטה ברוטב עגבניות
מתכון לפסטה שילדים אוהבים

כולנו היינו שם, נכון? מנסים להכין ארוחה שהיא לא רק מזינה אלא גם מקבלת את חותמת האישור מהמבקרים הקשוחים ביותר שלנו - הילדים שלנו. אז תנו לי לשתף אתכם בסיפור של מתכון לפסטה שהפך את זמני הארוחות שלנו מקרבות לחגיגות.


הכל התחיל ביום שלישי עמוס במיוחד. בין העבודה, החוגים, מטלות הבית והכאוס הכללי של חיי המשפחה, עייפה ומרוטה מצאתי את עצמי בוהה במדפי המזווה, מקווה לנס ארוחת ערב. הילדים צורחים ומשתוללים - וכל מה שרציתי הוא לתקתק ארוחת ערב זריזה - שתקדם אותי לקראת שעת הסיפור וכיבוי האורות. באותה הדקה שהרגישה כמו נצח, ניסיתי לחשב מה יהיה הכי מהיר להכנה, אבל גם יתרום ויטמינים לילדים... ואז זה היכה בי - למה לא להכין משהו כל כך פשוט אבל גם כל כך טעים, שהוא לא יכול שלא להיות להיט?


וזה מוביל אותי למתכון הפסטה הקל והאהוב ביותר על ילדים בהיסטוריה המשפחתית שלנו!

היופי במנה הזו טמון בפשטות שלה ובכוח הקסום שיש לה להעלות חיוכים על פרצופים קטנים. לגמרי נס ארוחת ערב בסיר אחד - בו חיבוק מנחם של פסטה עם רוטב עגבניות פשוט אך משגע. מנה משביעה ומשמחת, שעוברת ביקורת של כל ילד בה פגשה!


הסוד למתכון פסטה שילדים אוהבים


יש אינספור דרכים להכין פסטה ברוטב עגבניות. אז מה הסוד בפסטה שלנו? שילוב נכון של תבלינים אהובים ו... כף אחת של סוכר. הסוכר יוצר איזון לחמיצות המגיעה מהעגבניות, ומשדרג משמעותית את הטעם של הרוטב! שילוב הרוטב עם צורת הפסטה האהובה על הילדים (במקרה שלנו זו תמיד הפסטה המסולסלת) - וקיבלתם מנה זריזה שטף ילד לא יסרב לה, ויסגור לכם פינה.


אז לכל ההורים העייפים שם בחוץ, אני מזמינה אתכם לנסות את המנה הזו, ואני מבטיחה לכם ילדים מרוצים ושבעים - ולכם עוד חצי שעה פנויה בערב :)



מתכון לפסטה שילדים אוהבים

מצרכים:

חבילת מקרוני / פסטה

2 ליטר מים

רבע כוס שמן

2 שיני שום טרי

כף מלח

כף פפריקה מתוקה

בזיליקום טרי (מומלץ)

כף סוכר שטוחה

400 גרם רסק עגבניות


אופן ההכנה

  • בסיר גדול נשים 2 ליטר מים רותחים ונחכה שהמים יבעבעו.

  • כשהמים רתחו נשים את חבילת הפסטה ונבשל על פי הזמן המומלץ על האריזה. בתום הבישול נשטוף ונסנן.

  • בסיר אחר, נשים רבע כוס שמן ואת שיני שום הכתושות, ונטגן על אש נמוכה. נתבל במלח, פפריקה, סוכר, ונוסיף את רסק העגבניות.

  • נערבב עד לקבלת רוטב מצומצם וסמיך, נוסיף את הבזיליקום ונמשיך לבשל על להבה נמוכה

  • נעביר את הפסטה המבושלת לתוך רוטב העגבניות ונערבב, עד שהרוטב מכסה את כל הפסטה


בתאבון!

הפעלות הבישול שלנו ליום הולדת

bottom of page