חיפוש
לביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול שילדים אוהבים
מתכון של ״מקרוני סדנאות בישול לילדים״ ללביבות תפוחי אדמה משגעות, קריספיות וטעימות טעימות, שהילדים יתענגו עליהן!
זמן ההכנה: כ- 30 דק׳
מצרכים:
5 כפות קמח תופח
4 תפו"א קלופים.
חופן קצוץ דק של תערובת עשבי תיבול (בזיליקום, כוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק)
7 שיני שום קצוצות דק.
כפית מלח
חצי כפית פלפל
3 ביצים
אופן ההכנה:
קלפו את תפוחי האדמה וגרדו בעזרת פומפייה לקערה גדולה.
סחטו את המיצים של התפו"א בעזרת מסננת והכניסו לקערת ערבוב את המצרכים הרשומים מעלה.
ערבבו את כל המצרכים, ובעזרת כף מזגו מן התערובת למחבת לטיגון.
טגנו משני הצדדים עד להשחמה.
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה / גבינה לבנה או יוגורט!
בתיאבון!
Comments